Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Ambasadorul Italiei în vizită la Primarul General Ion Ceban

1 dec. 2021,, 14:45   Politică
2977 0

Primarul Capitalei, Ion Ceban, l-a primit miercuri, 1 decembrie curent, în vizită la Primăria municipiului Chișinău pe Excelența Sa, Ambasadorul Republicii Italia, Lorenzo Tomassoni. În context, Ceban a declarat că a salutat șeful misiunii diplomatice și l-a asigurat că Primăria Chișinău va fi în continuare un partener de încredere, avînd o experiență frumoasă de colaborare, transmite noi.md cu referire la realitatea.

„Am comunicat că îmi doresc aprofundarea relaţiilor de cooperare pe mai multe domenii de interes comun, ca urmare a vizitelor efectuate în ultima perioadă de către Administrația Primăriei Chișinău în mai multe regiuni din Italia, dar și a mai multor reprezentanți din diverse regiuni ale Italiei la Chișinău. Ne propunem să dezvoltăm comunicarea cu diverse regiuni din Italia, unde sînt stabilite comunități ale conaționalilor noștri”, a declarat edilul Capitalei.

Mai mult, Ion Ceban a declarat că în cadrul întrevederii s-a discutat și despre mai multe inițiative ale municipalității care vizează profile investiționale care sînt realizate, dar și proiectele pe care le implementează.

De asemenea, Primarul General l-a invitat pe Lorenzo Tomassoni, să participe alături de alți reprezentanți ai misiunii diplomatice acreditate la Chișinău, în cadrul acțiunii de sîmbătă, 4 decembrie, curent, de plantare a arborilor din Parcul „La Izvor”, obiectiv aflat în proces de reabilitare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?