Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

După Sîrbu, și Candu a comentat fotografia în care apare alături de Rothschild

5 feb. 2020,, 10:54   Politică
7340 0

Deputatul democrat, Andrian Candu, a venit cu primele declarații cu privire la fotografia, apărută în spațiul public, în care apare alături de omul de afaceri Nathaniel Rothschild, fostul proprietar al Avia-Invest.

Potrivit democratului, a fost vorba de o întîlnire privată și „a fost făcută în interes de prietenie”. Declarațiile au fost făcute la TVR Moldova, transmite Noi.md cu referire la telegraph.md.

„E mult mai mult decît un simplu afacerist. Îl cunosc de o perioadă mult mai mare. Am primit o invitație din partea lui și nu văd nicio problemă. Fotografia a fost făcută în luna noiembrie. Nu a fost nimic legat de politică, interesele R. Moldova. A fost un interes de prietenie în baza relației pe care noi o avem. A fost o vizită pur privată”, a declarat Candu.

Amintim că deputații Partidului Democrat din Moldova Sergiu Sîrbu și Andrian Candu au apărut într-o fotografie alături de omul de afaceri Nathaniel Rothschild, fostul proprietar al Avia-Invest, compania concesionară a Aeroportului Internațional Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?