Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Dodon, mesaj cu ocazia aniversării Zilei Naționale a Kazahstanului

16 dec. 2019,, 09:15   Politică
2240 1

Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare adresat Domnului Kassym-Jomart Tokayev, Președintele Republicii Kazahstan, cu ocazia aniversării Zilei Naționale a Kazahstanului, transmite Noi.md.

”Îmi face o mare plăcere să vă adresez cele mai sincere felicitări cu prilejul sărbătorii naționale a Republicii Kazahstan – Ziua Independenței, împreună cu calde urări de pace, bunăstare și prosperitate Domniei Voastre și poporului kazah prieten. Mă bucur nespus de mult să menționez faptul că pe parcursul anilor de independență, țara Dumneavoastră a realizat succese grandioase avansând pe calea dezvoltării sale economice, soluționării problemelor sociale stringente, asigurării creșterii bunăstării populației și consolidării rolului ei în politica internațională și regională”, se arată în mesajul de felicitare al președintelui Republicii Moldova.

Dodon se arată convins că întărirea cooperării multilaterale între Moldova și Kazahstan va fi în beneficiul țărilor și popoarelor noastre.

”În acest sens, doresc să reiterez disponibilitatea noastră de a intensifica în continuare relațiile interstatale bilaterale în diferite domenii de interes reciproc. În speranța că vom continua dialogul nostru în cadrul unei proxime vizite a Dumneavoastră la Chișinău, vă rog să agreați, Stimate Domnule Președinte, sentimentele mele cele mai sincere și respectuoase”, a adăugat Igor Dodon în mesajul său de felicitare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?