Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Întrevedere de bun rămas a Ministrului de externe cu Ambasadorul Lituaniei

11 aug. 2022,, 16:00   Politică
2206 0

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, a avut o întrevedere de rămas bun cu ambasadorul Lituaniei, Kestutis Kudzmanas, un bun prieten al țării noastre, informează Oficial.

Ministrul i-a mulțumit pentru toată prestația excelentă, munca și contribuția semnificativă la dezvoltarea parteneriatului nostru privilegiat.

„Am spus că Lituania este un exemplu pentru țara noastră în multe domenii importante, printre acestea fiind eficiența energetică, ordinea publică, sectorul apărării și combaterea amenințărilor hibride, toate avînd o importanță strategică în cursul nostru de reforme și modernizare europeană. Am dori să dezvoltăm în continuare cooperarea la nivelul autorităților în beneficiul ambelor țări.

Am fost asigurat că Lituania rămîne un susținător ferm al aspirațiilor noastre europene și, cu această ocazie, am reiterat recunoștința noastră pentru sprijinul Lituaniei în obținerea statutului de țară candidată pentru aderarea la UE.

I-am urat domnului ambasador mult succes în activitatea diplomatică ulterioară și să rămînă un bun prieten al țării noastre”, menționează Popescu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?