Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Poliția, despre presupusa sechestrare a lui Gațcan

2 iul. 2020,, 16:14   Politică
2900 0

Faptele invocate de sechestrare a deputatului Ştefan Gaţcan (care și-a depus pe 1 iulie mandatul) nu şi-au găsit confirmare, a precizat pentru IPN Natalia Stati, ofiţer de presă al Poliţiei Capitalei.

Natalia Stati a evitat să spună cine a alertat poliția în legătură cu dispariția lui Ştefan Gaţcan, invocînd Legea cu privire la datele cu carecter personal. În ceea ce priveşte înregistrarea video, în care Ştefan Gațcan spune că este bine, ofiţerul de presă a precizat că poliţia utilizează toate sursele probatorii pe acest caz, inclusiv şi secvenţa video respectivă.

Conducerea partidul politic Pro Moldova a comunicat, într-un briefing de presă, că va cere în plenul Parlamentului investigarea cazului deputatului Ştefan Gaţcan, prin constituirea unei comisii parlamentare de anchetă.

La un alt briefing, Vlad Batrîncea, deputat socialist, a comunicat că a avut o discuţie civilizată cu deputatul Ştefan Gaţcan şi împreună au stabilit un plan care urmează a fi realizat. Acesta a precizat că, la timpul oportun, vor veni cu comentarii suplimentare şi detalii în care vor oferi informaţii despre circumstanţele care i-au impus deputatului anumite lucruri. „I-am solicitat pază de stat, ştim ce este supus anumitor pericole”, a precizat deputatul socialist.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?