X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

De ce nu se cumpără deputații din PAS și Platforma DA?

12 iul. 2020,, 12:45   Politică
4687 23

Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, se arată sigur de faptul că pînă în prezent, nu au existat tentative de cumpărare a deputaților din Partidul Acțiune și Solidaritate și Platforma DA pentru că „nu a existat interesul celor cu bani”.

Totodată, acesta spune că și socialiștii s-au simțit în pielea democraților abia după ce Ștefan Gațcan a anunța despre plecarea sa la Pro-Moldova, transmite Unimedia.

„Pînă atunci, toți se bucurau și aplaudau cînd era cumpărat încă un deputat”. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni la RTR Moldova.

Pavel Filip s-a arătat nedumerit de faptul că alte fracțiuni se bucurau atunci cînd mai pleca un deputat din PD: „Cînd era cumpărați deputați de la PD, se bucurau toți și aplaudau, cînd a plecat un deputat din PSRM au înțeles au discutat foarte dur cu el și au încetat să se mai bucure de ceea ce se întîmpla în partidul nostru”.

Liderul PD spune că a discutat și cu cei din opoziția de dreapta acest subiect: „M-am adresat către PAS și Platforma DA: iar voi continuați să vă bucurați, pentru că asta nu v-a atins, deocamdată, dar asta din motiv că voi nu sînteți interesanți. sînt absolut sigur că dacă ar fi fost interesul de a scoate deputați din fracțiunile voastre, probabil acest lucru s-ar fi întîmplat mult mai rapid și ușor și mai ieftin din partea celor care se ocupă cu asemenea lucruri”.


Pavel Filip spună că motivul unei „asemenea bucurii neargumentate”, ar fi cultura politică joasă și faptul că „instituțiile care trebuie să-și facă treaba, CNA, SIS etc. nu o fac pînă la urmă”.

Deputații din PAS și Platforma DA nu au comentat, deocamdată, declarațiile liderului PD.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?