X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

De ce Gațcan beneficiază în continuare de pază de stat, declarație

29 sep. 2020,, 09:31   Politică
3777 3

Vlad Bătrîncea spune că deputatul Ștefan Gațcan nu a fost și nu este intimidat de Partidul Socialiștilor, așa cum s-a vehiculat în presă. Mai mult, acesta singur a solicitat protecție din partea statului. Declarația a fost făcută în timpul emisiunii „Cutia Neagră”.

„Eu sper că într-o bună zi, domnul Ștefan Gațcan va decide să facă declarații publice, din cauza comportamentul lui în ultima perioadă de timp. Este decizia lui. Anume el trebuie să fie gata să facă anumite declarații. Evident, am făcut tot posibilul ca să nu să se producă evenimente neplăcute prin coruperea domnului Gațcan, dar pot să vă declar cu certitudine că nu au fost aplicate forme violente așa precum s-a vehiculat în presă”, a menționat Bătrîncea, transmite tv8.md.

El a solicitat pază de stat în condițiile în care a fost presat să părăsească fracțiunea și statul Republicii Moldova. Serviciului Protecție și Pază de Stat (SPPS) l-a luat sub protecția lui, la solicitarea dumnealui. El fiind supus anumitor presiuni, a solicitat protecție din partea statului. Este un om absolut activ, adecvat, care știe ce face”, a mai spus deputatul.

Amintim că, la 30 iunie Ștefan Gațcan a părăsit PSRM și a aderat la Pro Moldova. Tot actunci, acesta și-a depus mandatul de deputat în Parlamentul de la Chișinău. La scurt timp, deputații Pro Moldova au anunțat că Ștefan Gațcan ar fi fost sechestrat de socialiști și impus să se semneze cerere de demisie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?