X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Plîngău: Platforma DA revine în forță în viața politică din Moldova

11 iul. 2022,, 10:30   Politică
2478 0

Platforma Demnitate și Adevăr revine în forță în viața politică din Republica Moldova. Partidul politic și-a lansat noul brand – culoarea albastră – și a aprobat echipa Biroului Politic Național.

Despre aceasta a anunțat președintele Platformei DA, Dinu Plîngău, la conferința de presă organizată după ședința Consiliului Național Politic, transmite IPN.

Din echipa nouă a Biroului Politic Național face parte Liviu Vovc care a fost desemnat în funcția de secretar general al Platformei. Vicepreședinții formațiunii au devenit Chiril Moțpan, Iana Stanțieru, Lilia Tănase. Din Biroul Politic mai face parte președintele-fondator – Andrei Năstase, precum și alți activiști ai formațiunii.

Potrivit lui Dinu Plîngău, a fost actualizat programul politic al Platformei. A fost discutată situația politică din țară, precum și poziționarea strategică a partidului. „Platforma DA revine în forță în viața politică din Republica Moldova, asumându-și obiectivul care a fost validat de Congresul Național al Partidului și anume – readucerea Platformei DA în primul plan al vieții politice a Moldovei și transformarea partidului în principala alternativă politică de centru dreapta”, a declarat președintele partidului.

Consiliul Național Politic a luat decizia de a actualiza Liga Aleșilor Locali ai Platformei DA pentru a pregăti oferta politică și electorală pentru alegerile locale din anul 2023.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?