X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Platon nu va fi prezent la ședința de judecată

11 aug. 2021,, 12:42   Politică
2683 2

Controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon nu va fi prezent la ședința de judecată, amînată pentru ziua de mîine de magistrați, în care ar urma să fie examinat demersul procurorilor anticorupție privind anunțarea în căutare și arestarea sa.

Despre asta ne-a comunicat unul dintre avocații lui Platon, Alexandru Bodnariuc care, anterior, la ședința din data de 2 august a dat asigurări că clientul său se va prezenta la ședință.

„Domnul Platon nu va fi prezent la ședința de judecată de mîine, voi fi doar eu. Acesta nu se află în țară, se află la Londra, iar din motive personale nu va putea asista la ședință. Nu pot să vă spun acum exact cînd va reveni în Moldova”, ne-a declarat avocatul.

Amintim că Veaceslav Platon a primit răgaz de 10 zile pentru a se prezenta în fața judecătorilor. Mai exact, el trebuie să se prezinte la ședința de mîine, 12 august, planificată pentru ora 14:00.

Decizia a fost luată în data de 2 august de magistrați, atunci cînd urma să fie examinat demersul procurorilor anticorupție privind anunțarea în căutare și arestarea controversatului om de afaceri, Veaceslav Platon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?