X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Platon: "Trebuie să judecăm după fapte, nu după vorbe"

17 iun. 2021,, 11:30   Politică
3706 0

Trebuie să judecăm după fapte, nu după cuvinte și, de îndată ce oamenii încep să judece după cuvinte, nu după fapte, ei încep să devină victime ale escrocilor. Și acest lucru este confirmat de faptul că sub sloganul: "Platon este o amenințare la adresa stabilității financiare a statului", în 2014, în Moldova s-a furat miliardul.

Despre acest lucru a declarat omul de afaceri Veaceslav Platon în cadrul emisiunii "Interviu exclusiv", relatează Noi.md.

"Toată lumea știe că trebuie să judecăm după fapte, nu după cuvinte, dar toată lumea încalcă acest principiu. "Platon este o amenințare la adresa stabilității financiare a statului. El a încercat în 2014 să destabilizeze piața financiară a țării" A existat o astfel de declarație? A existat. Dar sub acest slogan, în 2014, s-a furat miliardul. Sub același slogan – s-a luat garanții din partea guvernului, a fost schimbată legislația. Vladimir Plahotniuc striga președintelui Nicolae Timofti la Consiliul Superior de Securitate că "Platon este o amenințare la adresa securității statului și stabilității financiare". Și ce au făcut? Au făcut totul invers", a spus Veaceslav Platon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?