X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Se cere demisia președintelui Comisiei de Economie, Buget și Finanțe

17 feb. 2021,, 10:54   Politică
2826 2

Un deputat din partea fracțiunii Platforma DA spune că activitatea Comisiei de Economie, Buget și Finanțe din Parlament este blocată din cauza deputatului Petru Burduja.

Potrivit Stelei Macari, pentru acest deputat gestionarea activităților unei comisii, este o sarcină prea complicată, iar din acest motiv astăzi Comisia Economie, Buget și Finanțe nu se va întruni. Totul s-a întîmpalt după ce Vladimir Golovatiuc, care era președintele acestei comisii a fost numit ambasador al Republicii Moldova în Federația rusă, iar acest rol i-a revenit lui Petru Burduja.

”La ultimele ședințe s-a simțit o ineficiență în activitate comisiei, iar "președintele", care are și o armată de consilieri, așteaptă ca cineva să-i facă agenda. Fie e din cauza incompetenței, fie din cauza sabotajului acestuia, însă ambele reprezintă fapte grave, iar domnul Burduja trebuie să părăsească acest fotoliu!

Voi ruga șeful fracțiunii Alexandr Slusari , să pună în discuție acest subiect la ședința Biroului Permanent al Parlamentului.

Noi nu ne putem permite o activitate defectuoasă a celei mai importante comisii parlamentare, care amplifică și mai mult criza economică în care ne aflăm, fără să avem posibilitatea să sărim în ajutorul oamenilor și a agenților economici ce se află în impas”, a scris într-o postare pe pagina sa de facebook Stela Macari.


De menționat că secretar în această comisie este Vladimir Andronachi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?