X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Igor Grosu, primele declarații după ce Irina Vlah l-a dat în judecată

12 oct. 2021,, 09:50   Politică
5155 0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu a venit cu o reacție, după ce Bașcana Găgăuziei, Irina Vlah l-a dat în judecată, după ce acesta ar fi prezentat informații „calomnioase”, la o întîlnire cu alegătorii.

Speakerul a declarat în cadrul emisiunii În PROfunzime de la ProTV că o să „discute în istanță”.

„O să mergem în istanță și o să discutăm în istanță. O să ne întîlnim cu avocații, cu persoana care m-a vizat pe mine și eu pe ea, în istanță fără ca să fac declarații tari aici s-au dincolo, să nu se interpreteze că cumva influențez pe cineva”, a declarat Grosu, notează Noi.md cu referire la unimedia.info.

Bașcana Găgăuziei Irina Vlah l-a acționat în judecată pe speakerul Parlamentului, Igor Grosu, pentru calomnie, a confirmat biroul administrativ al Guvernatoarei Găgăuziei. Igor Grosu ar fi prezentat informații „calomnioase”, la întîlnirea cu alegătorii, declarînd că Vlah „s-a împroprietărit cu circuitele de bani, bugetele și ne bugetele Găgăuziei”.

Irina Vlah i-a trimis lui Igor Grosu o cerere prealabilă, însă speakerul nu a reacționat în vreun fel, motiv pentru care cererea a ajuns pe masa magistraților.


1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?