X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Sandu a avut o primă întrevedere oficială după victoria la alegeri

18 noi. 2020,, 10:57   Politică
14186 16

Președintele ales Maia Sandu a avut o întrevedere cu ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko.

Maia Sandu i-a lui Michalko pentru sprijinul necondiționat și ajutorul constant oferit de UE țării noastre.

„ Ați ajutat Republica Moldova și în lupta împotriva corupției, și în consolidarea democrației, și în atenuarea efectelor crizei pandemice. Vom continua să lucrăm pe toate cele trei planuri și vom depăși perioada grea care s-a abătut asupra țării noastre, inclusiv prin cooperare strînsă cu UE. Avem nevoie de sprijin pentru dezvoltarea localităților, pentru a crește nivelul de trai al cetățenilor”, a precizat Maia Sandu.

De asemenea, ea a menționat că va depune toate eforturile pentru ca Republica Moldova să obțină cît mai multe resurse pentru țară în contextul începerii procesului de negociere pentru o nouă agendă de asociere Republica Moldova-UE.

„Începem o politică externă care aduce beneficii cetățenilor moldoveni”.


Maia Sandu a menționat că mandatul puternic oferit de cetățeni înseamnă eforturi continue pentru construirea unor instituții puternice, funcționale în Republica Moldova și ridicarea nivelului de trai pentru cetățeni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?