X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Pascaru: Ceea ce s-a întîmplat la APCE este o provocare

16 mar. 2022,, 18:07   Politică
2498 0

Decizia APCE de a recunoaște regiunea transnistreană drept zonă de ocupație rusească este o provocare, consideră liderul Mișcării Voievod, Nicolae Pascaru.

Pascaru este de părere că APCE fiind o organizație consultativă, care vine doar cu recomandări, nu putea recurge la asemenea luări de poziții.

"Ideea e că dl Corlățeanu încearcă să vină cu provocări, acest diplomat a fost întotdeauna angajat ca să provoace destabilizări la noi în R.Moldova. Ceea ce se întîmplă la APCE este o provocare și eu aș chema cetățenii noștri să nu facă greșeli, cu toate că deja cîteva greșeli au fost comise: cererea de aderare la UE, după care Transnistria a cerut să-i fie recunoscută independența, este un semnal rău.

În perioada aceasta de război în regiune, noi, o țară neutră - să ne aruncăm în niște lupte care mai tare tensionează situația este inadmisibil. Unii politicieni români au fost întotdeauna împotriva neutralității noastre. (..) De asemenea, nu cunoaștem cum va evolua situația din Ucraina", a menționat Pascaru.

11
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?