X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Pascaru, despre apelul PLDM: Declarații populiste care nu au nimic comun cu realitatea

29 iun. 2021,, 17:11   Politică
3405 12

Deputatul socialist Nicolae Pascaru afirmă că PLDM nu este în măsură să dicteze altor partide ce să facă, în condițiile în care s-a discreditat complet în fața alegătorilor.

Declarația vine după ce Partidul Liberal Democrat din Moldova a lansat un apel către partidelor pro-europene și unioniste să se retragă din cursa electorală în favoarea Partidul Acțiune și Solidaritate.

Potrivit lui Pascaru, nume importante din PLDM figurează în dosarele de rezonanță aflate în gestiunea Procuraturii, prin urmare formațiunea și-a pierdut credibilitatea.

„PLDM nu este partidul care să-și lase amprenta în campania electorală, e partidul hoților, al corupților, avînd în vedere că o mare parte din membrii acestei formațiuni au fost condamnați pentru furturi, este partidul din spatele furtului miliardului, concesionării aeroportului și alte dosare sonore.

PLDM este „partidul-mamă” a PAS, o mare parte din membrii PAS au fost în PLDM și, de fapt, misiunea lor este ca să își apere proiectul - Maia Sandu, și vin cu comentarii de acest gen. Ținem minte comentariul lui Filat, care direct spunea că Sandu este proiectul PLDM-ului. Și de fapt aceasta este puterea care încearcă să se răzbune după falimentul cu președintele partidului – Vlad Filat”, a comentat Pascaru.


În opinia deputatul PSRM, Partidul Liberal Democrat nu mai are niciun viitor.

„Toate aceste afirmații sînt pur și simplu populiste, fără sens, și poate sînt afirmațiile unora care cred că în viitorul Parlament, guvern, la o adică pot să se implice în ajutorarea PAS-ului, dar politica nu iartă restanțele. PLDM este un partid care nu mai are niciun viitor, așa ca și PAS. Sînt niște bule de săpun, multe declarații populiste care nu au nimic comun cu realitățile din Moldova”.

PLDM a lansat ieri apelul cu privire la retragerea partidelor de dreapta din cursa electorală, în favoarea PAS.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?