Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Partidul ”Șor”, după discuțiile cu Sandu: Am observat o deschidere din partea Maiei Sandu

16 mar. 2021,, 09:59   Politică
3642 0

Membrii fracțiunii parlamentare ”Pentru Moldova” au ieșit de la consultările cu șeful statului Maia Sandu.

”Sîntem foarte bucuroși și satisfăcuți de dialogul cu Maia Sandu, care a fost unul deschis și constructiv. Sperăm că cele discutate o să ne ajute să ieșim din criza politică, pandemică, economică și socială. Prioritatea este și va rămîne sănătatea și interesele cetățenilor. Trebuie să facem ca vaccina să ajungă în Moldova”, a declarat deputatul Marina Tauber.

Totodată aceasta a menționat că formațiunea parlamentară își reiterează susținerea față de candidatura Marianei Durleșteanu la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova.

”Noi menținem pozițiile noastre, candidatura susținută de noi este doamna Durleșteanu, sîntem gata să dialogăm la diferite modalități și fracțiuni, important ca să se găsească soluții împreună. Noi sîntem obligați să găsim limbă comună cu toți în Parlament pentru ca deciziile noastre să fie luate nu din interese politice, dar pentru RM. Noi sîntem siguri că unica soluție sînt alegerile anticipate și sîntem gata pentru ele, sîntem gata pentru scrutinul electoral în orice moment dar doar după ce va fi rezolvată situația pandemică”, a declarat Tauber.

Reamintim că Maia Sandu a chemat la discuții toate fracțiunile parlamentare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?