Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Partidul lui Chicu a depus actele pentru a fi înregistrat în cursa electorală

28 mai. 2021,, 12:12   Politică
2459 3

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM) a depus dosarul la Comisia Electorală Centrală pentru a participa la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. La CEC s-au prezentat doi membri ai partidului.

Este vorba despre liderul PDCM, Ion Chicu, și fosta ministră a sănătății din Guvernul condul de Chicu, Viorica Dumbrăveanu.

„Avem 54 de femei și 47 de bărbați. De votul alegătorului depinde ce va fi după 11 iulie. (…) Sondajele orchestrare de concurenți electorali de multe ori nu reprezintă adevărul. (…) Pe partea de resurse, pentru campania electorală, spre deosebire de alte partide de drepta și stînga, partidul nu este finanțat de peste hotare. Ne întreținem din donații”, a declarat liderul PDCM, Ion Chicu, după depunere actelor la CEC.

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei a fost creat recent de fostul premier al Republicii Moldova, Ion Chicu, după ce și-a data demisia din funcția de prim-ministru la sfîrșitul anului 2020. Printre membrii formațiunii se află și fostul democrat, primarul raionului Hîncești, Alexandru Botnari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?