Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Ostalep: După declarația lui Filat, următoarele evaluări ale ambasadei SUA în Moldova nu sînt importante

15 iul. 2019,, 10:50   Politică
8117 2

După declarația fostului prim-ministru Vladimir Filat precum că ambasadorul SUA a știut despre cumpărarea funcției de procuror general pentru 2 milioane de dolari și că el a considerat aceasta o problemă internă a politicienilor moldoveni, evaluările ulterioare ale Ambasadei SUA în Moldova nu sînt importante.

Această opinie a fost exprimată de directorul Institutului pentru studii diplomatice, politice și de securitate, fostul ministru adjunct al Afacerilor externe, Valeriu Ostalep, transmite Noi.md.

"În principiu, a fost plictisitor să-l ascult pe Filat, cu atît mai mult că el, în principiu, nu mai poate spune nimic interesant. Dar o declarație ar trebui menționată - din cuvintele sale reiese că ambasadorul SUA știa că funcția de procuror general a fost cumpărată, "dar asta e treaba voastră". Toate evaluările care vor urma ale ambasadei SUA în Moldova, după această afirmație, sînt la fel de valoroase ca și perlele lui Candu. Dar aceasta este problema voastră", a scris el pe pagina sa socială.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?