X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

Ostalep: Babuс află pentru sine multe lucruri noi

26 iun. 2019,, 12:40   Politică
8336 2

Vicepreședintele Parlamentului Moldovei, fostul ministru al Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, află lucruri noi, de exemplu faptul că deputații pot avea propria lor opinie, Ministerul de Externe și Parlamentul nu sînt același lucru, există un principiu de separare a puterilor, iar lumea poate avea puncte de vedere diferite.

Directorul Institutului pentru Studii Diplomatice, Politice și de Securitate, fostul ministru adjunct de Externe, Valeriu Ostalep, a scris despre acest lucru pe pagina sa dintr-o reţea de socializare, comentînd solicitarea făcută de Monica Babuc și alți deputați ai PDM privind audierea în Parlament a ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene referitor la poziţia lui Vlad Batrîncea și Andrei Năstase, care au sprijinit decizia de revenire a Rusiei la APCE, transmite Noi.md.

„În ceea ce privește votarea de la Strasbourg (în sprijinul revenirii Rusiei la APCE) Babuc află mai multe lucruri noi – de exemplu, că deputații pot avea o opinie proprie. Că Ministerul Afacerilor Externe și Parlamentul nu sînt același lucru. Că există un principiu de separare a puterilor. Și că oamenii pot avea puncte de vedere diferite. Și acest lucru este nu numai bun. El este o garanție a dezvoltării societății. Iar doamna Babuc are nevoie de un „program de lichidare a analfabetismului” cu privire la principiile democrației. Dar, de fapt, la tot ceea ce a mai rămas de la acești "mentori" ai filozofiei, Europei și al luptei împotriva tancurilor”, a subliniat Valeriu Ostalep.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?