X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Odnostalсo: Mulți dintre complicii lui Plahotniuc nu mai sînt jenați să lucreze pentru blocul ACUM

17 dec. 2020,, 12:58   Politică
3691 5

„Există unele neînțelegeri între potențialii parteneri, dar aceștia oricum se vor aduna împreună și îl vor ataca pe Igor Dodon”. Acest lucru a fost declarat de Vladimir Odnostalco, deputat în Parlamentul Moldovei din partea PSRM, în cadrul emisiunii „Glavnoe” cu Serghei Scripnic la postul TVC-21, transmite eNews.

„Vorbim despre faptul că instanța l-a eliberat pe Platon la cererea Procurorului General. Așa spun avocații și Platon însuși. Nu Dodon l-a lăsat să iasă, ci Stoianoglo, care a închis multe dosare politice. De exemplu, Fundația Dialog a lui Kozlovskaia, o serie de dosare pe numele Partidului Nostru. La fel e și cu Platon. Toată lumea își amintește acest lucru, crezînd că Dodon a făcut-o și dezinformînd societatea. Nu vorbesc despre ceea ce s-a făcut bine pentru ei”.

Odnostalco a atras atenția asupra discuției despre criminalizarea societății și despre ceea ce se întîmplă acum.

„Știm că susținătorul blocului ACUM, domnul Morari, procurorul raider care a luat tot ce aveau de la sute de oameni de afaceri, mai că nu a condus oamenii la sinucidere. Să ne amintim de un businessman cu o benzinărie, a fost dovedit că înalți funcționari ai Procuraturii au fost angajați în acest lucru, i-au luat afacerea. Există astfel de cazuri sub Guvernul Chicu? Nu. În același timp, domnii vorbesc despre criminalizarea societății”.

Deputatul menționează că oponenții îi acuză de toate păcatele. Totodată, ei nu vorbesc despre lucrurile bune care se întîmplă.

„Mulți complici ai lui Plahotniuc nu mai sînt jenați să lucreze pentru blocul ACUM. Adevărat, acum ei s-au certat puțin, dar mai tîrziu oricum se vor aduna împotriva lui Igor Dodon”, s-a arătat convins deputatul socialist.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?