Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Mesajul DUR: Spuneți clar, fără BLA-BLA-BLA, ce bun a făcut Guvernul Sandu

16 feb. 2020,, 12:45   Politică
9761 20

Fostul ministrul al Economiei, Alexandr Muravschi, a venit cu un mesaj dur, pe Facebook, către oficialii UE. Acesta se arată indignat de faptul că europenii, în special delegația UE la Chișinău, promovează fostul guvern condus de Maia Sandu, chiar dacă acesta nu a reușit să se remarce prin acțiuni concrete, care ar îmbunătăți viața moldovenilor.

Pe de altă parte, oficialii europeni nu-i lasă nicio șansă Guvernului Chicu și resping din start ideea că această echipă este capabilă să guverneze, spune Muravschi.

"Problema partenerilor noștri europeni este că sînt prea subiectivi. Orice partid de dreapta, care se declară proeuropean, devine agreat de UE, iar acțiunile acestei formațiuni sînt înalt apreciate și au parte de susținere financiară.", a scris fostul ministru al Economiei. Muravschi nu înțelege de ce șeful delegației UE la Chișinău, dar și alți demnitari UE, laudă fosta guvernare, "care, chipurile, s-a recomandat ca una reformatoare". "Eu întreb partenerii: Dar ce progrese a înregistrat Guvernul Maiei Sandu? Îmi puteți spune clar, fără BLA-BLA-BLA, pe puncte, de la 1 la 5?", întreabă Muravschi.

"Pe lîngă faptul că și-au pus oamenii în funcții și au profanat ideea de concurs, eu nu am văzut nimic. Poate voi vedeți mai bine? Dar voi de jumătate de an cîntați osanale unui grup mic de oameni, care au demonsrat că sînt incompetenți.

Totodată, faceți presiuni enorme pe actuala guvernare, îi acuzați de toate relele și din start negați orice posibilitate că acest Guvern va face reforme și va implementa Acordul de Asociere.", a mai scris Muravschi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?