X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Mesajul lui Dodon, dupa ce Chicu, împreună cu noul cabinet de miniștri, a depus jurămîntul

14 noi. 2019,, 15:01   Politică
4668 2

Igor Dodon a făcut promisiuni, după ce Ion Chicu, împreună cu noul cabinet de miniștri, a depus jurămîntul.

Igor DODON, PREȘEDINTELE RM: "Guvernul votat astăzi se constituie în realitate pe o platforma social-economică. Aveți cea mai mare susținere, sînteți guvernul investit cu cele mai multe voturi după 2001.

Nu avem în spate o majoritate politică, dar aveți o platforma social-economică care va susține în parlament. Aveți tot sprijinul meu.

S-a vorbit mult despre reforma justiției. Toți au vorbit mult, dar nu s-a făcut nimic. Domnule ministru al Jutitiei, va solicit că de urgență să revizuiți reforma Justiției.

Va încurajez să colaborați cu partenerii externi. Fără o reforma reală a justiției, nu vom putea face față nici în alte domenii. Reforma nu trebuie făcută la TV, prin show-uri.


Dosarele de rezonanță trebuie duse pînă la capăt, iar cei care au organizat scheme frauduloasă să meargă la pușcărie. Un punct în foaia de parcurs pe care o înaintez este proovarea unei politici externe echilibrate și eficiente.

Nimeni nu se va află în funcție, dacă nu va produce eficientă. Nu avem timp de incomodare, muncă trebuie începută imediat.

Dacă lucrurile nu vor merge așa cum trebuie, nu voi ezită să vin cu schimbări."

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?