Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Scandalul cu tipografia: Își vor cere oare iertare susținătorii Maiei Sandu?

13 noi. 2020,, 11:04   Politică
5054 3

“Urmăresc comportamentul agresiv și tupeist al deputaților PAS și mă ia groaza, când mă gândesc ce se va întâmpla, dacă Maia Sandu va ajunge la putere”. Astfel a comentat deputatul PSRM Gaik Vartanean scandalul organizat de echipa Maiei Sandu la tipografia „Universul” și blocarea abuzivă a ziarelor electorale ale candidatului independent Igor Dodon.

“Poliția a numărat ziarele și a constatat că sînt mai puține, decît este indicat în acte. Chiar și reprezentanții Maiei Sandu, care au organizat acest scandal, au căzut de acord cu rezultatele numărătoarei. Oare ei își vor cere iertare în fața cetățenilor? Cine va răspunde pentru că le-au blocat oamenilor accesul la informații?”, s-a întrebat deputatul în cadrul unui briefing de presă.

Totodată, parlamentarul a comparat documentele financiare prezentate de către stafful lui Igor Dodon și a Maiei Sandu. În rezultat, s-a ajuns la concluzia că echipa PAS pentru un ziar electoral achită 42 de bani, iar stafful candidatului independent – 1 leu și 12 bani.

“Am mai constatat din actele staffului Maiei Sandu că 200 de mii de ziare electorale nu sunt declarate. Unde sunt aceste 200 de mii? Mai am o întrebare – din aceste informații rezultă că prețul unui ziar al candidatului Maia Sandu este de 21 de bani, în timp ce stafful lui Igor Dodon achită 1 leu și 12 bani?”, spune Vartanean.

Socialistul le-a sugerat jurnaliștilor să-i întrebe pe deputații Oazu Nantoi, Sergiu Litvinenco și Igor Grosu cum explică ei aceste neconcordanțe.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?