X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Noi dezvăluiri: Unde s-ar afla în prezent Vlad Plahotniuc

6 mai. 2021,, 12:53   Politică
7735 2

Fostul șef PD, Vladimir Plahotniuc, s-ar afla în Thailanda, cel puțin aceasta fiind ultima locație cunoscută a oligarhului fugar din RM.

„Plahotniuc era disperat, s-a dus la Erdogan după ce l-au rejectat americanii. Că așa e cînd joci și vrei să-i păcălești și pe americani și pe ruși – a căzut, efectiv, între scaune. Toată lumea l-a rejectat, i s-au înghețat bunurile. Și acum l-a folosit pe Victor Ponta, care a fost și este sluga lui Plahotniuc, pentru că a luat mulți bani de la el. Și s-a dus Ponta la Erdogan, pentru că, dacă nu știați, Victor Ponta e consilierul onorific al președintelui Erdogan. Și s-a dus să-l roage să-i dea lui Plahotniuc azil politic. Și Erdogan, care e politician, care conduce cu mînă de fier Turcia, n-a făcut niciun deal cu Plahotniuc, a refuzat, pentru că se certa cu Putin, care îi vrea capul lui Plahotniuc”, a declarat Cristian Rizea, la „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Fostul deputat PSD a mai spus că Plahotniuc a fost și în Cipru, și în Dubai, dar și pe Muntele Athos, pentru a se întîlni cu Dodon.

Iar cea mai recentă locație cunoscută acum este Thailanda.

„Ultima oară cînd am vorbit cu niște băieți informați de la București, acolo era”, a spus Rizea.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?