Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Noul guvern nu va fi format doar din membri PAS. Opinie

28 iul. 2021,, 09:00   Politică
3872 3

Noul guvern al Republicii Moldova nu va fi format doar din membri ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS).

Această opinie a fost exprimată de către deputatul în parlament din partea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Vladimir Bolea, în cadrul emisiunii "Interviu exclusiv" cu Nina Dimoglo, transmite Noi.md.

"Dacă anterior președintele PAS, Igor Grosu, s-a adresat către oamenii cu cunoștințe și pregătire înaltă să-și trimită CV-urile la partid pentru examinarea candidaturilor lor, cred că viitorul guvern al Republicii Moldova nu va fi format doar din membri PAS. Noul cabinet poate include oameni apolitici, nu neapărat membri PAS, dar, oricum, PAS va avea întreaga responsabilitate pentru guvern", a spus Vladimir Bolea.

În același timp, el a admis posibilitatea ca reprezentanții altor partide să se alăture noului Cabinet de Miniștri.

"Dacă au o pregătire profesională de un nivel foarte bun, atunci nicio problemă", a spus deputatul PAS.


Potrivit lui, după adresarea lui Igor Grosu către potențialii candidați, bine pregătiți de a-și trimite CV-urile către PAS, au fost deja primite peste 400 de CV-uri din parte acelor care doresc să devină miniștri sau să ocupe alte funcții importante. Totodată, CV-uri au venit de pretutindeni, atît de la reprezentanți ai diasporei, cît și de la specialiștii locali.

"Aceștia sînt diferiți oameni, specialiști, profesioniști în domeniul lor. CV-urile lor sînt studiate și analizate de un grup special de lucru al PAS", a spus Vladimir Bolea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?