Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Năstase: Maia Sandu trebuie să-și trimită în demisie toți consilierii

26 feb. 2021,, 10:14   Politică
3255 12

Andrei Năstase spune că președintele Republicii Moldova, Maia Sandu ar trebui să își demită toți consilierii care i-au dat sfaturi în relația cu Curtea Constituțională. Potrivit liderului Platformei DA, formațiunea politică nu se gîndește deocamdată să inițieze sau să voteze impeachementul șefei statului.

„Chiar dacă ar avea, în momentul de față nu ar iniția un impeachment și cel mai probabil nu ar vota. Ceea ce cred cu tărie că Maia Sandu trebuie să-și trimită în demisie toți consilierii care au consiliat-o în speța Curții Constituționale”, a declarat Năstase în ccadrul emisiunii ”Puterea a Patra” de la postul N4.

El spune că acești consilieri au pus-o pe Maia Sandu într-o situație jenantă. Totodată acesta menționat că Platforma DA nu are în plan inițierea unui impeachment.

„Cei din Platforma „Demnitate și Adevăr”, din păcate pentru R. Moldova, întîi de toate au un număr prea mic de deputați în Parlament, chiar dacă îi avea în momentul de față nu ar iniția demiterea președintelui și cel mai probabil nici nu vor vota oamenii noștri. Ceea ce cred eu cu tărie că trebuie să facă doamna Sandu, să-și trimită în demisie toți consilierii care au consiliat-o în speța epuizată deja la Curtea Constituțională

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?