Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Năstase, despre scrisoarea lui Sandu: Nu am reușit să avem discuții, probabil Usatîi a reușit

30 oct. 2020,, 10:05   Politică
4499 3

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a comentat scrisoarea adresată de Maia Sandu la mijlocul lunii octombrie către cinci candidați la prezidențiale, cu îndemnul de face front comun.

Năstase a calificat acest gest drept o acțiune de PR, precizînd că așa și nu a avut discuții cu Sandu.

”Nu s-a reușit, probabil că Usatîi a reușit, cel care era trecut acolo că nu face alianță cu el. La alegerile parlametnare de anul trecut Usatîi era toxic și nociv, acum văd că nu mai este toxic și nociv. Dar, nu de scrisori avem nevoie, haideți să fim serioși. Dacă vrem să spunem ceva, o facem. De scrisori avem nevoe? De PR avem nevoie?”, a comentat Năstase în cadrul emisiunii „Puterea a patra”.

Politicianul a mai precizat că a optat întotdeauna pentru un candidat comun la alegeri, a insistat pe această formulă, dar nu a fost auzit.

„Am fost cel care am insistat pînă în ultima clipă să avem un singur candidat comun al forțelor proeuropene, democratice. Am făcut acest apel și am insistat pe un candidat apartinic chiar și în momentul în care aveam angajamentul dnei Sandu că mă susține la alegeri. Iată chiar și așa am făcut apel la toate forțele să avem un singur candidat. S-a putut? Eu n-am dezbinat, eu în permanență am unit oamenii. Deci această întrebare trebuie pusă altcuiva”, a mai adăugat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?