X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Năstase, despre desemnarea lui Grosu la funcția de premier: „Lovitură crîncenă”

17 mar. 2021,, 12:54   Politică
4558 7

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, susține că democrația din Republica Moldova a primit o puternică lovitură marți, ziua în care la Președinție au avut loc consultări cu fracțiunile parlamentare, iar apoi Maia Sandu a anunțat desemnarea lui Igor Grosu la funcția de premier.

Într-un live pe Facebook, Năstase a declarat că „ieri Republica Moldova a primit o lovitură crîncenă”, transmite cotidianul.md.

„Crîncenă! Democrația din Republica Moldova, modul de a gestiona lucrurile în țara noastră, a fost foarte și foarte urît, crîncen ce s-a întîmplat”, a declarat Năstase, fără a spune exact la ce se referă.

El a mai spus că „cetățenii moldoveni au în prezent de a lupta cu un sistem ticăloșit, din care fac parte politicieni atît de diferiți”.

„Vă îndemn să vă gîndiți la un lucru la care mă gîndesc și eu de cîteva luni de zile. Dacă nu cumva cu păcătoșii e mai ușor de luptat decît cu falșii îngeri. De-a lungul timpului marile noastre probleme au venit de la păcătoși, dar cele mai grave au venit de la falșii îngeri”, a mai punctat Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?