X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Năstase refuză orice eventuală coaliție cu Partidul Nostru

27 apr. 2021,, 11:34   Politică
3080 4

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, refuză categoric o eventuală coaliție cu partidul condus de Renato Usatîi.

„Ați pus și capra și varza pe toți într-o barcă. Partenerii noștri logici și firești sînt cei de la PAS. Cu Partidul Nostru nu ne leagă absolut nimic, nici măcar protestele din 2016, pentru că noi am ieșit sincer. Noi am luptat cu Plahotniuc în mod sincer, Usatîi se întîlnea ca prieteni”, a spus Năstase.

Ce ține de relația cu PAS, politicianul a spus că odată ce aceștia au anunțat că merg separat, toate discuțiile au încetat, însă mereu sînt deschiși pentru dialog.

„Odată ce s-au văzut cu sacii în căruță, au anunțat că merg separat și aici toate discuțiile au încetat. Noi mereu sîntem deschiși pentru dialog și dacă cineva are pretenții, atunci să le transmită celor de la PAS, nu nouă. Noi mereu am pledat pentru dialog pentru binele oamenilor acestei țări, pentru binele țării, la care ne gîndim și am demonstrat în tot acest timp că tot ce face Platforma DA este pentru cetățenii Republicii Moldova și nu pentru interese înguste personale sau de partid, ca în cazul altora”, a mai spus Năstase la UNInterviu.

Curtea Constituțională a decis pe 15 aprilie 2021 că există circumstanțe ca actualul Parlament să fie dizolvat. Asta în condițiile în care două tentative de a învesti un Guvern au fost epuizate. În același timp, în Parlament există o majoritate parlamentară formalizată, gata să învestească un Executiv.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?