X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Năstase va candida pentru un al doilea mandat la funcția de președinte al Platformei DA

29 ian. 2021,, 09:22   Politică
1650 0

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a anunțat că va candida pentru un al doilea mandat la funcția de președinte al partidului. Potrivit lui, acesta are sprijinul partidului și nu vede niciun motiv să se retragă din politică.

Despre aceasta Andrei Năstase a declarat în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi”, la de la TVR, scrie tv8.md.

„Eu voi candida la funcția de președinte pentru cel de-al doilea mandat. În partidul nostru sînt foarte multe persoane valoroase, oameni valoroși care ar putea să candideze. Sunt tînăr, sînt încă în putere, am sprijinul partidului. Și atît timp cît am sprijinul partidului și nimeni nu-mi recomandă să mă retrag, nu mă retrag”, a menționat Năstase în timpul interviului.

De asemenea, Năstase a spus că a analizat și posibilitatea de a se retrage din politică: „Am analizat și o asemenea oportunitate, dacă nu ar fi mai bine pentru mine să mă retrag, să mă reîntorc în avocatură, să mai fac ceva școală. Da, exista și o asemenea oportunitate, dar lucrurile nu sînt atît de bine în țară ca să mă gîndesc doar la mine și atunci zic că trebuie să ducem greul în continuare, și să ducem la bun sfîrșit ceea ce am început în 2015. Într-o carieră de politician sînt și suișuri și coborîșuri. Eu am învățat să fac față în ambele cazuri. Atunci cînd am fost sus nu m-am desprins cu picioarele de pe pămînt și atunci cînd sînt jos am capacitatea să mă ridic”, a mai spus politicianul.

Partidul politic „Platforma Demnitate și Adevăr”, a fost înființat în 2015. Tot atunci, în calitate de președinte a fost ales unanim Andrei Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?