Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3990

Cine-s candidaţii PSRM la Edineţ şi Briceni

19 sep. 2019,, 17:20   Politică
5351 0

Candidatul PSRM pentru funcţia de primar al oraşului Edineţ, Vitalie Cuţei, dar şi candidaţii pentru primăriile localităţilor din raion au fost prezentaţi în cadrul unei întîlniri cu localnicii.

La eveniment a participat preşedintele socialiştilor, Zinaida Greceanîi, dar şi deputatul Vladimir Golovatiuk.

Zinaida Greceanîi a menţionat că PSRM are o echipă bună la Edineţ, care va face faţă problemelor curente şi va putea promova schimbări în binele locuitorilor oraşului şi raionului:

,,Vreau să vă mulțumesc pentru curajul dumneavoastră, pentru că dați dovadă de o mare responsabilitate. Să mergi în campania electorală este o mare responsabilitate. Şi nu toţi pot să-i facă faţă. Echipa noastră, vă spun, are acest curaj, va merge din casă în casă şi va bate la inima fiecărui locuitor. Şi atunci, succesul va fi garantat”.

Zinaida Greceanîi le-a prezentat locuitorilor raionului Edineț programul electoral al PSRM, dar şi programul elaborat pentru Edineţ. Oamenii spun că agreează prioritățile socialiştilor.

- Partidul Socialiştilor are aspiraţia de a uni toate forţele puternice. Acestea nu trebuie să fie separate una de cealaltă. Eu văd doar în unirea tuturor oamenilor. Toţi trebuie să vedem un singur scop - de salvare a ţării de criza în care ne aflăm.

- Cred că oamenii noştri vor face o alegere bună. Primarii care fac parte din acest partid, într-adevăr, au demonstrat, prin munca lor, că te poţi baza pe ei. sînt oamenii alături de care poţi merge mai departe.

De asemenea, preşedintele Partidului Socialiştilor, Zinaida Greceanîi, s-a întîlnit cu locuitorii oraşului Briceni.

Vizita președintelui Parlamentului la Briceni întotdeauna este un eveniment ce trezeşte un interes deosebit printre cetăţeni. Zinaida Greceanîi este de origine din raionul Briceni, iar poziţiile PSRM în cea mai nordică regiune a Moldovei întotdeauna au fost puternice.

Casa de Cultură din Briceni a fost arhiplină. Localnicii i-au acordat deja încredere Partidului Socialiştilor şi, personal, Zinaidei Greceanîi, atunci cînd au votat-o deputat în circumscripție. Acum, preşedintele PSRM l-a prezentat pe Vitalie Gorodinski, candidatul pentru funcţia de primar al oraşului Briceni, dar şi pe candidaţii pentru primăriile localităţilor din raion.

Prezent la întîlnire, deputatul socialist Vladimir Golovatiuc a menţionat că în ţară sînt suficienți bani, ce pot fi utilizaţi pentru dezvoltarea economiei, însă este nevooie de trasarea unor obiective corecte şi de cooperat cu mediul de afaceri.

- Să construieşti, să pui corect sarcinile, aşa cum poate Zinaida Petrovna, şi problema e rezolvată. Corabia va merge în direcţia în care trebuie.

Locuitorii din raionul Briceni spun că, pentru a schimba lucrurile, este nevoie de o bună colaborare între administraţia centrală și cea locală.

- Partidul Socialiştilor, fie acolo, sus, fie aici, pe loc, va înregistra o victorie convingătoare. Se vede că lumea are încredere, îşi pune speranţe în Partidul Socialiştilor. Oamenii simt că acesta este partidul lor, că îi sprijină, că se gîndeşte la omul simplu.

- Comparativ cu ultimii patru ani, de cînd au învins socialiştii, Zinaida Petrovna, la noi, la Briceni, au fost făcute multe, dar şi în raion.

În raioanele Briceni şi Edineţ locuiesc peste 160 de mii de oameni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?