X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Natalia Gavrilița s-a întîlnit cu însărcinatul cu afaceri al SUA în Moldova, Laura Hruby

14 aug. 2021,, 16:23   Politică
2997 1

Natalia Gavrilița a mulțumit Laurei Hruby pentru asistența semnificativă din partea SUA în susținerea eforturilor naționale de combatere și reducere a pandemiei COVID-19,

Ea a mulțumit pentru donația de vaccinuri Johnson & Johnson, oferită țării noastre de Statele Unite, prin platforma COVAX, transmite Noi.md cu referire la deschide.md.

Totodată, prim-ministru a remarcat colaborarea dinamică între SUA și Republica Moldova, axată pe mai multe domenii de interes, cum ar fi cooperarea economică și comercială, buna guvernare, apărare și securitate.

„Construirea dialogului strategic cu SUA este una dintre prioritățile agendei noastre bilaterale. Suntem recunoscători pentru asistență financiară și de dezvoltare care ne-a fost acordată de-a lungul anilor. Este o contribuție semnificativă în susținerea eforturilor noastre de a avansa agenda de reforme și de a consolida capacităților instituționale”, a mai spus Gavrilița.

În cadrul întîlnirii s-a discutat necesitatea reluării negocierilor pe acordurile de asistență pentru creșterea comerțului și investițiilor în sectoarele cheie și guvernare democratică și eficientă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?