X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Din ce salariu trăiește acum familia fostului președinte al țării?

4 feb. 2021,, 07:28   Politică
4985 22

După ce a pierdut alegerile prezidențiale, Igor Dodon a rămas șomer, iar în prezent nu are nici un salariu și trăiește din venitul pe care îl are soția sa Galina Dodon. Cel puțin asta a declarat oficial Igor Dodon, care a redevenit nu demult liderul PSRM.

Potrivit ex-președintelui țării, salariul său la Președinție era de puțin peste 18 mii de lei. Acum că nu mai este angajat, familia Dodon trăiește doar din venitul soției sale, care ridică un salariu de peste 30 de mii de lei, fiind angajată la „Exclusiv Media”, scrie realitatea.md.

Igor Dodon a declarat că examinează mai multe oferte de a se angaja oficial într-o funcţie ce i-ar permite să ridice un salariu lunar, pentru a putea întreține familia. Acesta nu exclude faptul ar putea fi remunerat financiar pentru faptul că este președinte al PSRM.

Întrebat în ce funcţie se vede după alegerile parlamentare anticipate, Dodon a răspuns că va fi deputat, iar dacă colegii acestuia îi vor încredința alte responsabilități, atunci va vedea cum va proceda, făcînd trimitere la președinte al Parlamentului sau chiar prim-ministru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?