Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Declarație: Renato Usatîi nu se va reține prea mult timp la Bălți

26 sep. 2019,, 18:30   Politică
6494 7

Renato Usatîi, care a primit din nou șansa de a conduce capitala de nord a Moldovei, nu se va reține prea mult timp la Bălți.

El vrea să „sară” în parlament pentru a obține imunitate parlamentară, dar nu va intra în parlament și din nou va dezamăgi sătenii și va fugi, așa cum a făcut în 2014 și în 2018, iar Bălți va rămîne din nou cu aceleași probleme - gunoi, drumuri, servicii locativ-comunale distruse etc.

O astfel de opinie a fost exprimată de deputatul Partidului Socialiștilor din Moldova, politologul Bogdan Țîrdea, transmite Noi.md.

„Astăzi, la Bălți, a început o bătălie dură pentru postul de primar al capitalei de nord. Mai simplu spus, lui Renato Usatîi i-a apărut din nou șansa să conducă”, a scris Bogdan Țîrdea, amintind că orașul Bălți a pierdut 4 ani.

„La Chișinău au apărut întreprinderi noi, grădinițe, drumuri, complexe sportive („Chișinău Arena” se va deschide în curînd), linii de troleibuz! La Bălți - nimic. Singura schimbare este că Usatîi a înlocuit pantalonii sport cu un costum, bannerele albastre cu altele roșii, vechiul Rolls-Royce cu unul nou (320.000 de euro!). Acum Bălți riscă să piardă încă 4 ani. În gunoi, ambuteiaje, șomaj, gropi... dar în schimb cu Usatîi la conducere", a subliniat parlamentarul PSRM.


Concluzia este simplă - O persoană nu este judecată după cuvinte sau cauze penale. O persoană este judecată după acțiunile sale pentru binele comunității...”, a subliniat Bogdan Țîrdea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?