Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Opinie: Ratingul blocului ACUM scade, iar situația ar putea fi corectată prin transferul unor ministere către socialiști

30 sep. 2019,, 17:05   Politică
3810 2

La TVC 21, jurnalistul Valerii Demidețki a menționat că guvernul Maia Sandu „se descurcă foarte prost”, ratingul blocului ACUM scade, iar situația ar putea fi corectată prin transferul către socialiști a unor ministere, relatează eNews.

Răspunzînd la întrebarea prezentatoarei dacă blocul ACUM ar fi de acord să crească reprezentanța Partidului Socialiștilor în guvern, Demidețki a răspuns afirmativ. "Cred că blocul ACUM ar putea face acest lucru din simplul motiv că ei au înțeles că în guvern treburile merg foarte prost și, desigur, ratingul blocului ACUM scade", a explicat jurnalistul.

De asemenea, el consideră că Partidul Socialiștilor este interesat de „obținerea mai multor ministere” în cabinetul de miniștri Maia Sandu. „Eu știu că ei de la început au fost nemulțumiți de faptul că nu au primit unele ministere. Și ei sînt interesați să obțină ministere din blocul socio-economic. Ar fi dorit să participe. Știu că există o astfel de dorință”, a spus Valerii Demidețki.

Potrivit acestuia, „eșecul guvernului va lovi nu numai în ACUM, ci va lovi și în socialiști, și în președinte”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?