Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Opinie: Noua decizie a Guvernului – încă o palmă la obraz

14 aug. 2019,, 17:40   Politică
6430 2

Noua decizie a Guvernului de a marca anual, pe 23 august, Ziua europeană a comemorării victimelor stalinismului și nazismului este o agravare a situației cu 8 și 9 mai, și încă o palmă la obraz.

Această opinie a fost exprimată de cunoscuta prezentatoare TV Elena Leviţkaia-Pahomova, menționînd că în țara noastră există date memorabile deja: 9 mai – Ziua victoriei asupra nazismului, 6 iulie – Ziua comemorării victimelor deportărilor, 24 august – Ziua eliberării de invadatorii nazişti.

„Totuşi, Guvernul se vede datori să-şi afişeze propriile păreri. Să-şi aducă aportul. Combinînd subiecte și menţionînd. Mulţumim. Am înțeles. Întrebări nu mai sînt”, a scris ea pe pagina sa de pe net.

„Spuneţi-mi, vă rog, Maia Grigorievna, aş putea chiar cu tot dinadinsul, măcar în ziua de 23 august, să le dau la moacă acelor naziști moderni, care astăzi mă amenință pe mine şi pe copiii mei? Vorba ceea, cu prilejul sărbătorii. Datorită faptului că limba maternă îmi este rusa și naționalitatea cam „estompată”. Confirm că din toate cele patru părți (naționalități), aş fi avut şansa să ard în cuptorul unui lagăr de concentrare. Unii cetățeni cu opinii naziste sînt apropiați de actuala guvernare", a menţionat Elena Leviţkaia-Pahomova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?