X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Opinie: Nu e bine ca oamenii buni să pună interesele politice mai presus de viața oamenilor

17 mar. 2021,, 13:45   Politică
3290 2

Partidul PAS vrea alegeri parlamentare anticipate cît mai curînd posibil, deoarece consideră că, după victoria liderului lor în alegerile prezidențiale, ratingul partidului a crescut, iar pe acest val este posibil să obțină mai multe locuri în noul parlament. Dar este greșit să-ți pui în prim plan interesele politice într-o perioadă atît de grea de pandemiei, cînd mor mulți oameni.

Această opinie a fost exprimată de liderul Partidului "PRO Moldova", Andrian Candu, în cadrul emisiunii "Interviu exclusiv" de la postul de televiziune REN Moldova, relatează Noi.md

”PAS are un singur scop - să meargă în alegeri, indiferent de riscuri și situația existentă, și cu cît mai devreme cu atît mai bine. Dar aceasta este o abordare cinică, deoarece după alegerile prezidențiale, avînd în vedere că liderul lor a cîștigat și partidul a crescut în rating și este pe val, ei sînt gata să organizeze alegeri măcar și mîine pentru a obține un rezultat bun și poate pentru a-și dubla sau chiar a tripla numărul de locuri în parlament. Dar într-o astfel de criză, cînd mor atîția oameni și nu știm cînd se va termina totul, și este nevoie de timp pentru vaccinare, ieșire din criza economică, nu poți pune în prim plan ambițiile și obiectivele tale politice sau de partid. Acest lucru este greșit și incorect, iar oamenii vor înțelege acest lucru", a spus Andrian Candu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?