X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Opinie: Urmează o repriză mult mai interesantă în meciul "președinte-parlament"

15 apr. 2021,, 17:40   Politică
3458 6

Prima repriză a meciului "președinte-parlament" s-a încheiat în favoarea primului jucător. Dar acesta este doar începutul și urmează o repriză mult mai interesantă.

Această opinie a fost exprimată de către expertul independent, fostul prim-viceprim-ministru, ex-ministru al Economiei din Republica Moldova, Alexandr Muravschi, comentând ultimele evenimente politice și perspectivele evoluției acestora după ultima decizie a Curții Constituționale, transmite Noi.md.

"Prima repriză a meciului "președinte-parlament" s-a încheiat în favoarea primului jucător. Deși cu un scîrțîit. Cei doi judecători au avut suficientă conștiință și profesionalism pentru a exprima o opinie diferită care nu coincide cu decizia escrocă. Dar acesta este doar începutul. Urmează o repriză mult mai interesantă, iar fanii bucuroși vor putea vedea personal ce înseamnă alegeri cu adevărat democratice, libere și corecte. Și în acest sens ei vor fi ajutați de partenerii liberali. Cred că în curînd vom fi martorii unui aflux fără precedent de consultanți și "prieteni" ai Moldovei, precum și ai declarațiilor lor active în toate mass-media mai mult sau mai puțin semnificative, la conferințe politice și alte forumuri. Sper că nu trebuie să explicăm în favoarea cui vor trîmbița ei. Așa că pregătiți-vă, prieteni. THE SHOW MUST GO ON!!!", a scris Alexandr Muravschi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?