Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Maia Sandu a acționat strict în interesul PAS – opinie

17 mar. 2021,, 15:42   Politică
3232 3

"Maia Sandu s-ar putea să fi cîștigat o partidă de șah, Republica Moldova a pierdut, însă, un președinte", a declarat secretarul general al Platformei DA, Ion Terguță, în contextul ultimelor evenimente politice.

Reprezentantul Platformei DA spune că ceea ce s-a întîmplat ieri, cu nominalizarea lui Igor Grosu la funcția de prim-ministru, este extrem de suspect.

„Trei luni de haos. Trei luni de incertitudine. Trei luni pierdute în care pandemia a ieșit de sub control, economia a căzut, trei luni cu atacuri fără precedent la adresa parlamentului și atac asupra Constituției. Președintele Maia Sandu a acționat strict în interesul PAS, făcînd abstracție de realitățile și nevoile Republicii Moldova. Președintele RM a redevenit așa cum l-am știut din totdeauna: părtinitor, membru de partid și capabil să vadă doar pe cei care îi cînta osanale. Maia Sandu s-ar putea să fi cîștigat o partidă de șah. Probabil. Republica Moldova a pierdut, însă, un președinte”, a scris Ion Terguță pe rețelele de socializare.

Totodată, sercretarul Platformei DA afirmă că la această nu e clar nici daca PAS își mai dorește alegeri anticipate.

„Trei luni am auzit continuu anticipate. Nu era un dușman mai mare în această țară decît cel care se opune acestui PASibil vis de mărire. Nu știm ce ne vor aduce anticipatele. Nu știm cînd vor fi și cum vor fi declanșate. Nu știm dacă PAS mai vrea anticipate. Nu știm dacă există o înțelegere între Sandu și Dodon pe acest subiect, dar evenimentele de ieri sînt extrem de suspecte. (...)Se pare că am trăit în aceste trei luni într-o mare minciună”.


Ion Terguță mai spune că „Platforma DA a știut să spună adevărul și să înfrunte cu demnitate răutățile și nedreptățile la adresa sa”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?