X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Opinie: Leancă ar trebui să meargă la doctor

19 iun. 2019,, 11:00   Politică
5008 1

Dacă fostul prim-ministru, Iurie Leancă, are informații despre agenții străini din serviciile secrete ale Moldovei, el este obligat să declare totul autorităților competente, în caz contrar, cu el trebuie purtată o discuție de profilaxie și recomandată vizita la medicul corespunzător.

Despre acest lucru a declarat directorul Institutului pentru studii diplomatice, politice și de securitate, fostul ministru adjunct de externe, Valeriu Ostalep, transmite Noi.md.

"Tovarășe Esaulenko. N-ar trebui să-l chemi pe Leancă la discuții cu tovarășul O? Odată ce deține informații despre agenții străini din serviciile speciale din Moldova, el este obligat să spună totul. Și dacă se crede o celebritate, ca de obicei, trebuie purtată o discuție de profilaxie și recomandată vizita la medicul corespunzător", a scris Valeriu Ostalep pe pagina sa de pe o rețea socială.

Așa el a comentat declarația lui Leanca precum că, după ce deputații alianței PSRM-ACUM au votat pentru proiectul care prevede transferarea Serviciului Pază de Stat (SPS) și Serviciului de Informație și Securitate (SIS) în subordinea președintelui Igor Dodon, "agenții străini se vor plimba, ca la ei acasă în Armata Națională, SIS și SPS".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?