X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Opinie: "Codul președintelui" al Maiei Sandu este, de fapt, 10 porunci ale lui Soros

9 sep. 2020,, 17:15   Politică
6000 8

Codul președintelui Republicii Moldova, publicat recent de liderul PAS, Maia Sandu, reprezintă un set din 10 porunci, pe care ea se jură să le respecte, dar, de fapt, aceste porunci sînt mai aproape de George Soros decît la Moise, pe care Sandu a vrut să-l imite, și ea este sluga oligarhiei transnaționale.

De această părere este deputatul din partea Partidului Socialiștilor, politologul Bogdan Țîrdea, care a menționat că în acest text nu veți găsi niciun cuvînt despre Dumnezeu, familie și cinstirea tatălui și a mamei sau jurăminte false. Acolo nu există porunci biblice "nu ucide", "nu preacurvi", "nu-ți crea un idol", "nu-ți dori casa aproapelui tău".

"Și explicația se află la suprafață: Sandu este o globalistă înrăită, susținătoare a lui G. Soros, slujitoarea oligarhiei transnaționale. Pentru ea, ca și pentru orice globalist, statalitatea moldovenească este doar o neînțelegere. Și la referendum, ea ar vota pentru unire, adică pentru lichidarea țării, fapt pe care ea însăși l-a recunoscut în mod deschis la una dintre emisiunile TV. În principiu, integrarea europeană este, de asemenea, renunțarea la suveranitate, pur și simplu într-o formă mai moale", a menționat Bogdan Țîrdea.

De asemenea, el a adus o serie de fapte în favoarea argumentului că Sandu este un serviciu al oligarhiei transnaționale.

Astfel, la 6 septembrie, deputatul PDP, A. Slusari, a declarat că M. Sandu a retras proiectul de lege privind obligația market-urilor de a procura 50% din producția moldovenească. Ea a confirmat acest lucru pe 7 septembrie.


Iar despre întrevederea cu milionarul Rothschild la ambasada americană, unde s-a discutat despre transmiterea Aeroportului Chișinău oligarhului, este inutil să vorbim. Faptul întrevederii a fost confirmat de ministrul Economiei, Vadim Brînzan.

"Să vorbească despre Sandu și Dumnezeu poate doar un nebun. Ați văzut ca ea să țină post, să felicite cetățenii cu sărbătorile bisericești, să urce pe Atos, să se pocăiască, sa se roage sau să aloce cel puțin un leu pentru biserică? Nici eu nu am văzut acest lucru", a menționat deputatul PSRM.

”Despre cinstirea tatălui și a mamei este o discuție aparte. Întreaga rețea Soros și globaliștii promovează peste tot noțiunile de "părinte nr. 1" și "părinte nr. 2", omițînd noțiunile de "mamă" și "tată". Totul se face cu un singur scop - promovarea LGBT. În familiile LGBT nu înțelegi cine este tatăl și cine este mama unui copil adoptat. De aceea și au introdus noțiunea de "părinți".

În multe țări ale UE, în documente nu veți găsi cuvintele "mama" și "tata". De aceea, în Rusia au fost introduse aceste concepte în Constituție.

Același lucru se poate spune despre Sandu și familia. Nu, nu vorbim despre faptul că nu are familie – înțelegeți-ne corect. Nu e treaba noastră. Vorbim despre faptul că în alegerile din 2016 a fost susținută de ONG-ul lui Soros GenderDoc-M, care protejează drepturile LGBT.

Și Sandu însăși a participat la procesiunile acestei organizații pe 8 martie 2018, numind această orgie absurdă drept Marșul Solidarității.

Toate ONG-urile și mass-media din rețeaua Soros, care o susțin pe Sandu, pur și simplu au aruncat cu gunoi în Congresul al XII-lea Mondial al familiilor, organizat de Igor Dodon în perioada 14-16 septembrie 2018 la Chișinău”, a subliniat Bogdan Țîrdea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?