Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Marina Tauber, care trebuie să fie în autoizolare, a protestat la Cahul

22 mai. 2020,, 17:07   Politică
3205 9

Deputatul Partidului Politic “ȘOR”, Marina Tauber, își pune propriile interese mai presus decît sănătatea cetățenilor. Aceasta a mers, astăzi, la protestul de la Cahul, chiar dacă trebuie să se afle în autoizolare.

Din imaginile video, publicate pe pagina de Facebook a Marinei Tauber, vedem că parlamentarul a intrat într-un spațiu închis, sala de judecată, fără mască de protecție, punînd în pericol mai mulți cetățeni.

Totodată, Tauber a manifestat în curtea instanței, alături de zeci de persoane în etate, iar în aceste momente ea își scotea masca de pe față.

Precizăm că joi, 21 mai, deputatul PDM Eugeniu Nichiforciu a anunțat că a fost testat pozitiv la COVID-19. Drept urmare, președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a semnat o dispoziția cu privire la stabilirea regimului de autoizolare la domiciliu a deputaților din 22 mai 2020 pînă la prezentarea rezultatelor negative a testului la COVID -19.

„Deputații sînt obligați să asigure respectarea regimului de autoizolare sub propria răspundere și să prezinte rezultatele testelor efectuate”, se spune în dispoziția șefului Legislativului.


De menționat, că persoanele fizice, care nu respectă regimul de autoizolare și pun în pericol, conștient, sănătatea altor cetățeni, riscă amendă de 22 mii lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?