Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Maia Sandu și-a încheiat vizita în Italia

21 iun. 2021,, 08:45   Politică
3172 15

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și-a încheiat vizita în Italia cu o discuție pe care a avut-o în aseara cu moldovenii din Milano.

„Oameni frumoși care, oricît de adînci ar fi rădăcinile pe care le-au dat aici, cu gîndul tot acasă sînt. Mi-au vorbit despre problemele lor, dar și despre așteptările pe care le au de la noi, cei care ne-am angajat să facem ordine în Moldova. M-au întrebat cum pot să ne ajute ca să se facă schimbarea”, a spus doamna Maia Sandu.

Șefa statului le-a mulțumit cetățenilor noștri pentru implicare și a accentuat că meritul lor deja este mare, ei de ani de zile ajutînd, prin banii pe care îi trimit acasă, sute de mii de familii. „Acum, oriunde ne-am afla, este important să mergem la vot. Numai prin vot și numai împreună ne putem obține șansa de a moderniza țara - de la sănătate și educație pînă la reforma justiției și lupta cu corupția; de la sprijinul micilor afaceri pînă la mari proiecte de dezvoltare regională și de infrastructură”, a subliniat Președintele Maia Sandu.

În cadrul discuției, șefa statului a spus că va continua să muncească pentru a contribui la rezolvarea problemelor pe care le întîmpină diaspora, prin diverse acorduri interguvernamentale, dar mai ales pentru a construi o societate în care, atunci cînd vor reveni, să se simtă cu adevărat acasă.

Președintele Republicii Moldova a întreprins o vizită oficială în Italia, unde a avut întrevederi cu Președintele Republicii Italiene și alți oficiali.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?