X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Maia Sandu a avut o ședință cu angajații serviciului diplomatic al țării

18 ian. 2022,, 10:20   Politică
2599 7

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, împreună cu vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a avut ieri o ședință cu angajații serviciului diplomatic al țării.

Discuțiile cu diplomații s-au referit la politica externă la zi și modalitatea de a promova mai bine interesele țării și ale cetățenilor.

„Împreună, în anul 2021 am reușit mai multe lucruri, dar în 2022 trebuie să facem și mai mult. În special, să avansăm pe cele patru direcții, pe care le consider prioritare pentru politica noastră externă: intensificarea eforturilor de integrare europeană; contribuția la un mediu de securitate pașnic în regiune; susținerea diasporei și a concetățenilor din afara țării și diplomația economică”, a menționat Președinta. Șefa statului a declarat că în acest proces contează pe activismul ambasadelor și al consulatelor noastre, dar și pe cei care muncesc acasă.

Ieri în Republica Moldova a fost marcată Ziua profesională a Diplomatului. Cu această ocazie Președintele Republicii Moldova a adresat un mesaj de felicitare tuturor celor care lucrează în serviciul diplomatic. Șefa statului le-a urat o carieră de succes și le-a mulțumit pentru efortul de a asigura o mai bună înțelegere și cooperare între Republica Moldova și țările lumii.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?