X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Maia Sandu a discutat cu președintele Poloniei, Andrzej Duda

22 apr. 2021,, 07:07   Politică
2714 10

Președintele țării, Maia Sandu, a avut astăzi o convorbire telefonică cu Președintele Poloniei, Andrzej Duda, căruia i-a mulțumit pentru asistența financiară și sprijinul continuu acordat țării noastre atât pentru dezvoltare, cât și în lupta cu pandemia.

„Am discutat despre cele mai recente evoluții politice din țară, impactul Covid-19 asupra economiei și importanța unui plan de recuperare economică eficient. În contextul evoluțiilor din regiune, am accentuat că Republica Moldova are nevoie de un climat pașnic și stabil pentru a putea implementa reformele necesare dezvoltării noastre sociale și economice.

Polonia este un susținător al Moldovei la Bruxelles și sper să aprofundăm cooperarea în cadrul Parteneriatului Estic, dar și la nivel bilateral. Am vorbit despre oportunități de cooperare în ce privește viitoarele proiecte regionale și am convenit să continuăm discuțiile în domeniul administrației publice locale. Putem face împreună multe lucruri pentru cetățenii noștri”, a scris Maia Sandu pe o rețea de socializare.

Șefa statului a stabilit cu Duda să se vedem cât de curând după ce „trece perioada mai grea a pandemiei”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?