X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Litvinenco a prezentat la Bruxelles progresele privind reforma justiției

22 iun. 2022,, 09:45   Politică
2039 0

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a prezentat progresele înregistrare de Republica Moldova la capitolul reformei justiției și luptei împotriva corupției, în cadrul unei conferințe cu membrii Parlamentului European și Comisarul European pentru Justiție, Didier Reynders, care a avut loc la Bruxelles.

Ministrul Litvinenco a menționat că depunem toate eforturile pentru a reuși să reformăm justiția și să punem piatra de temelie pentru a avea un stat de drept veritabil, în care cetățenii noștri să aibă încredere. „M-am bucurat să aud că lucrururile pe care le facem și pe care planificăm să le realizăm sunt apreciate, totodată fiind încurajați să le continuăm”, a menționat Sergiu Litvinenco.

În context, ministrul Justiției a reiterat aspirațiile europene ale Republicii Moldova, dorința noastră de a fi parte a Uniunii Europene. „Vă mulțumim pentru susținerea plenară în procesul de integrare europeană și pentru că promovați cursul european al țării noastre pe toate platformele”, a încheiat Sergiu Litvinenco.

Conferința a avut loc în cadrul vizitei de lucru a ministrului Justiției la Bruxelle și a fost organizată de vicepreședinta Delegației Comisiei parlamentare de asociere Uniunea Europeană-Republica Moldova, Ramona Strugariu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?