Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Litvinenco: Niciun pas înapoi. Referendum sau anticipate

24 feb. 2021,, 07:07   Politică
4776 16

Sergiu Litvinenco, deputatul partidului Acțiune și Solidaritate din Parlamentul Republicii Moldova spune că va sprijini în totalitate președintele țării.

Într-o postare pe pagina sa de facebook acesta scrie că conflictul politic dintre Parlament și Președinte poate fi soluționat doar de către poporul Republicii Moldova.

”Esența discursului Președintelui țării: conflictul politic dintre Parlament și Președinte poate fi soluționat doar de către poporul Republicii Moldova. Care este UNICUL deținător al suveranității naționale. Ajungem acolo fie prin alegeri anticipate sau, dacă parlamentarii se tem să-și piardă fotoliile, prin referendum. Și decizia oamenilor trebuie executată de toți.

Acesta reamintește că în 2013 după Pădurea Domnească, a urmat furtul miliardului, laundromatul și întărirea lui Plahotniuc, lucru care nu trebuie permis acum.

”Eu nu mai vreau așa ceva. Niciun pas înapoi. Referendum sau anticipate”, a scris Litvinenco.


Reamintim că astăzi, în cadrul unui briefing de presă, președintele Maia Sandu a declarat că nu va accepta candidatura Marianei Durleșteanu la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova unica soluție fiind referendumul sau anticipatele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?