Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Kulminski: "Puterea executivă îmi este mai apropiată, dar deocamdată nu au existat propuneri"

14 iul. 2021,, 14:30   Politică
3251 6

Analistul politic Vladislav Kulminski a spus că în prezent nu a negociat cu nimeni despre preluarea funcției de consilier al șefului statului. El a declarat acest lucru în cadrul emisiunii "Территория свободы" cu Lilia Burakovski, relatează eNews.

"Încă nu am avut nicio discuție pe această temă cu nimeni, deocamdată nu am primit propuneri. Acum sînt abia primele zile, vom vedea cum se va dezvolta situația în continuare", a spus Kulminski.

Întrebat dacă este adevărat că i s-a propus să intre pe lista candidaților la funcția de deputat în Parlamentului, analistul politic a răspuns afirmativ, dar a explicat de ce nu a devenit candidat în cele din urmă, scrie Lisa.md.

"Cînd mi s-a propus un loc pe listă, am considerat că este o onoare. Dar voi spune sincer - în Parlament trebuie să duci o activitate legislativă. Acest lucru nu este pentru mine. Direcția mea este totuși puterea executivă, politica externă, administrația publică și așa mai departe. Propuneri din această direcție nu am primit", a subliniat expertul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?