Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cine ești, același Anghel?

11 iun. 2020,, 12:00   Politică
4263 7

Deputatul Anghel Agache, care a părăsit recent rîndurile PDM și s-a alăturat grupului parlamentar Pro Moldova, este unul dintre acei trădători și "migranți politici", care în parlament au schimbat nu un singur partid, spre binele lor personal, și rămîn în parlament pe parcursul a mai multor ani, în pofida oricărei logici și înțelegeri.

După cum scrie bloknot-moldova, apartenența lui Anghel Agache acum este dificil de stabilit, deoarece el a fost și în PLDM-ul lui Vladimir Filat, venind și plecînd din el, apoi la timp s-a vopsit în culorile democraților, iar acum, fără jena, a anunțat că este deputat Pro Moldova.

Prima dată el ”a migrat” în anul 2008 - atunci el a părăsit democrații pentru a adera la partidului lui Filat, care cîștiga rapid popularitate. Din 2009, Agachi a intrat în Parlament și de atunci el stă acolo mereu, agățându-se de acest loc cu toate mijloacele posibile. Cînd Filat a început să aibă probleme, Agachi s-a răzgîndit și s-a oferit democraților. Acum el este noul membru al Pro Moldova.

De ce acest om se agață de Parlament cu toate mîinile și picioarele începînd din 2009, dar, în același timp, nu propune nici un proiect de lege și, în general, nu participă la activitățile pentru care sînt responsabili în fața alegătorilor – este o întrebare retorică. Poate că este vorba despre nevoia de imunitate. Se întîmplă des acest lucru.

În anii 2004-2005 a studiat la Institutul "Ovidiu Șincai" din București, obținînd diploma de master în managementul politic. De asemenea, în anul 2004, Agachi a absolvit Institutul European de cunoștințe politice


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?