X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Cine în realitate se implică din exterior în alegerile din Moldova

8 sep. 2020,, 18:30   Politică
3688 6

Deputatul în Parlament din partea PSRM, politologul Bogdan Țîrdea a comentat pe pagina sa de pe o rețea de socializare subiectul imixtiunii străine în alegerile prezidențiale din Moldova.

„Președintele Partidului Popular European Donald Tusk a solicitat PLDM, PPDA și PAS să se consolideze de urgență în jurul unui singur candidat, făcînd o aluzie la Sandu.

Ambasadorul UE Peter Michalko a cerut asigurarea condițiilor necesare pentru votul diasporei, făcînd o aluzie la secții de votare noi în UE.

Ambasadorul SUA Derek Hogan a declarat că Moldova are nevoie de oameni integri la guvernare. O aluzie subtilă la faptul că cei de acum nu sînt integri. Iar Maia e integră. Nici Șor nu ne va permite să mințim.

Maia Sandu și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu faptul că moldovenii din Transnistria participă la alegeri. Ați înțeles: trebuie să participe doar moldovenii din UE. Ea a mai spus că SUA doar ei îl vor transmite pe Plahotniuc!


Împreună, toți acești cetățeni și-au exprimat îngrijorarea cu privire la posibila intervenție din exterior în alegerile moldovenești. Mă întreb despre cine vorbesc ei?”, a remarcat ironic Bogdan Țîrdea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?